تاریخ انتشار: پنجشنبه 1404/02/11 - 22:23
کد خبر: 534903

طوفان یک نیمه ای پرسپولیس کار مس را تمام کرد/ تیم کارتال برای سهمیه آسیایی دیر احساس خطر کرد

طوفان یک نیمه ای پرسپولیس کار مس را تمام کرد/ تیم کارتال برای سهمیه آسیایی دیر احساس خطر کرد

دیدار تیم های فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس در هفته بیست و هشتم لیگ برتر با سه گل به نفع پرسپولیس به پایان رسید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیدار تیم‌های فوتبال مس رفسنجان و پرسپولیس از ساعت ۱۹:۱۵ شامگاه پنجشنبه در ورزشگاه شهدای مس پیگیری شد که این بازی با سه گل میهمان تهرانی به پایان رسید.

علی علیپور (۵ و ۱+۴۵) و سردار دورسون (۴۳) برای پرسپولیس گلزنی کردند.

ترکیب مس رفسنجان:

حامد لک، کوفی شولز، محمدنژاد مهدی، میثم تیموری، علی شجاعی، جلال علی محمدی، محمدرضا مهدی زاده، حسن جعفری، سعید واسعی، رضا جبیره و عیسی مرادی.

ترکیب پرسپولیس:

الکسی گندوز، میلاد محمدی، حسین کنعانی، مرتضی پورعلی گنجی، فرشاد فرجی، یعقوب براجعه، سروش رفیعی، میلاد سرلک، وحید امیری، فرشاد احمدزاده، علی علیپور و سردار دورسون.

پاداش بازی تهاجمی با گل زودهنگام

پرسپولیس مطابق انتظار با شروع مسابقه مالکیت توپ را با بازی رو به جلو در اختیار داشت. این تیم با تسلط روی پاس‌های کوتاه هافبک‌های خود توانست در همان ابتدای مسابقه با شوت علی علیپور به گوشه دروازه لک گل نخست بازی را به ثمر برساند.

مس پس از این گل سعی گرد بازی رو به جلوتری داشته باشد تا گل خورده را حبران کند اما هیچ یک از حملات آنها راه به دروازه پرسپولیس نبرد تا گندوز کم کارترین بازیکن میدان در نیمه اول باشد.

پرسپولیس در نیمه اول باز هم می‌توانست توسط یعقوب براجعه به گل برسد اما تکل میثم تیموری مانع از بازشدن دوباره دروازه نارنجی پوشان میزبان شد.

تلاش پرسپولیس ادامه داشت تا آنها روی کار ترکیبی وحید امیری و میلاد محمدی پایه گذار گل دوم در دقیقه ۴۳ شوند.

وحید امیری به خوبی محمدی را در جناح راست دید تا این بازیکن پس از لمس توپ تصمیم به سانتر بگیرد و دورسون بدون معطلی توپ دریافتی را به تور دروازه لک بچسباند.

پرسپولیس در آخرین ثانیه‌های نیمه اول بار دیگر توسط علیپور توانستند گل سوم را به زیبایی به ثمر برسانند تا برتری یکطرفه خود را در ۴۵ دقیقه نخست اینگونه به رخ بکشند.

تعویض‌های مس چاره ساز نشد

سیروس پورموسوی در نیمه دوم تصمیم به ایجاد تغییرات گسترده در ترکیب تیمش گرفت تا گل‌های خورده را حبران کند اما مدیریت پرسپولیس مانع از بازشدن دروازه این تیم شد. علی علیپور می‌توانست در نیمه دوم هت تریک کند اما موفق به انجام این امر نشد.

پرسپولیس با این پیروزی ۵۴ امتیازی شد تا در رتبه سوم جدول باقی بماند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
وقتی سوءمدیریت ذوب‌آهن زیر سایه «خانواده ولنگار» پنهان می‌شود +عکس
هدیه ۲۰۰ میلیون تا یک میلیاردی معاونت علمی به پژوهشگران برتر ۳ دانشگاه
نقشه جامع علمی به‌روز شد؛ موافقان و مخالفان تاثیر قطعی معدل در کنکور
قانون مهریه در ترازو/ حبس‌زدایی یا تضعیف حقوق زنان؟
روبات انسان نما به یک یوتیوبر شلیک کرد!
پیام ضعف نفرستید
هشدار قرمز سازمان هواشناسی برای برخی استان‌ها
بازگشت ۱۴ زن زندانی به کانون گرم خانواده
فیلم| ۳ بار هزینه برای ثبت یک معامله ملکی و هزینه اضافه که روی دست مردم است
کاهش قند خون بروز بیماری‌های قلبی را نصف می‌کند
فرار رو به جلوی صالحی امیری
روایت آیت‌الله علم‌الهدی از جایگاه شیشه‌ای بانوان در استادیوم آزادی
پزشکیان: درآمد اصلاح نرخ سوخت خرج معیشت مردم می‌شود
آتش‌سوزی سینما ایران در لاله‌زار نتیجه رهاشدگی بناهای تاریخی
واکنش باشگاه پرسپولیس به درگیری رفیعی با سرپرست آلومینیوم
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حجت‌الاسلام شاهچراغی
وزیر خارجه مصر: اسرائیل درباره بازگشایی گذرگاه رفح دروغ می‌گوید
عارف: از مردم برای همراهی با طرح اصلاح قیمت بنزین تشکر می‌کنیم
راه‌اندازی کارزارها، گامی مهم برای کمک به حل مسائل است
پیام تسلیت رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در پی رحلت آیت‌الله شاهچراغی
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top